Scapă de grija RCA, Rovinietă și ITP cu MyRCA

Cui nu i s-a înâmplat să ia amendă pentru că nu avea rovinietă valabilă sau pentru că îi expirase ITP-ul? E normal să uiți, mai ales că nu-ți faci în același loc și rovinieta și ITP-ul și asigurarea RCA - și se fac la intervale diferite de timp.

Din păcate, amenzile nu sunt tocmai mici.În 2023, amenda pentru ITP expirat aduce între 9 şi 20 puncte de amendă. Fiecare punct de amendă are echivalentul a 145 lei ceea ce înseamnă că amenda dacă nu ai ITP valabil în 2023 poate fi între 1.305 şi 2.900 lei.

Pentru lipsa unei asigurări auto RCA valabile amenda este cuprinsă între 1000 și 2000 de lei. Totodată, ți se poate reţine certificatul de înmatriculare al vehiculului plus plăcuțele cu numerele de inmatriculare. Ceea ce nu-și dorește nimeni, nu-i așa?

Iar la rovinietă, pentru autoturisme plătești între 250 lei și 500 lei. Dacă ai neșansa să ai un vehicul de transport marfă cu masa maximă autorizată mai mare sau egală cu 12,0 tone, atunci poți “scoate din buzunar” chiar 4500 de lei…

RCA.RO te scapă de toate grijile, pentru că îți oferă, gratuit, contul MyRCA, unde ai setate toate datele importante.

Imediat ce ți-ai făcut asigurarea RCA Online pe RCA.RO, noi îți activăm în MyRCA datele de valabilitate pentru RCA, Rovinietă și ITP. Și primești apoi, gratuit, alerte pe mail și SMS cu câteva zile înainte de expirare valabilității, pentru fiecare în parte.

Așa că poți porni oricând la drum în siguranța, fără riscul de a primi o amendă nemeritată.

Drum bun!

RCA.RO te anunță gratuit, prin mail și SMS, când îți expiră asigurarea RCA, ITP-ul și Rovinieta.

Citește în continuare . . .

Cel mai mic preț

în 60 de secunde.